TCO-förbundens vägledning till organisatorisk och social arbetsmiljö är här!

Välkommen till vårt seminarium

14 OKTOBER 2016, 09:45 - 15:30, TCO-HUSET, LINNÉGATAN 14 I STOCKHOLM

Nu har den kommit, TCOs och förbundens egen vägledning till OSA - Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö, (AFS 2015:4).

NÄR: 14 oktober 2016, 09:45 - 15:30
VAR: TCO-huset, Linnégatan 14 i Stockholm

Tidigare events & seminarier

28 september 2016

Trampolin eller kvicksand?

Sjukskrivningarna bland tjänstemän i Sverige ökar. Frågorna är många för den som drabbas: vad händer när man blir sjukskriven? Finns det faktorer som påverkar OM man blir sjukskriven? Hur tar man sig tillbaka?

07 juli 2016

EU:s handlingsplan för cirkulär ekonomi – hur påverkas elektronikbranschen?

I EU-kommissionens handlingsplan för en cirkulär ekonomi läggs stor vikt vid elektronik och elektronikbranschens omställning. Elektronikprodukter har stor negativ miljöpåverkan vid produktion, men det finns stor potential att öka återanvändningen och tillvarata sekundära material mer effektivt.

07 juli 2016

TCO i Almedalen

Nu har vi stängt TCO-parken för i år. Här har vi diskuterat angelägna frågor på arbetslivets område tillsammans med TCO-förbunden, journalister, politiker, debattörer och opinionsbildare. Stort tack till alla som deltog i våra seminarier och som besökte parken. Vi ses nästa år igen!

06 juli 2016

Hållbar upphandling, hur bidrar vi till schyssta villkor, för alla?

Offentliga inköp står för 600-800 miljarder kronor årligen. Det borde vara självklart att ställa hållbarhetskrav i kommunernas upphandlingar och att därmed ta ansvar hur medborgarnas pengar används.

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund