På framtidens arbetsmarknad kommer det inte att räcka att utbilda sig en gång och fler kommer behöva fylla på med utbildning senare i livet. Människors omställningsförmåga är avgörande för såväl kompetensförsörjningen och Sveriges konkurrenskraft som för välfärdens kvalitet. Är utbildningspolitiken anpassad? Vilken roll kan högskolan spela?

NÄR: 15 mars 2017, 09:00 - 16:00
VAR: Münchenbryggeriet, Stockholm

Tidigare events & seminarier

22 februari 2017

Återkommande utveckling

Arbetsmarknaden förändras i snabb takt. Dagens kunskaper räcker inte för att klara morgondagens utmaningar. Vi måste utbilda oss flera gånger under ett arbetsliv. För tjänstemännen är behoven tydliga, men utbudet för litet.

22 november 2016

Turkiet - vad händer med fackliga rättigheter och yttrandefrihet

Situationen i Turkiet vad gäller yttrandefrihet och mänskliga rättigheter är djupt oroande och har förvärrats än mer efter kuppförsöket den 15 juli i år.

14 oktober 2016

TCO-förbundens vägledning till organisatorisk och social arbetsmiljö är här!

Nu har den kommit, TCOs och förbundens egen vägledning till OSA - Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö, (AFS 2015:4).

28 september 2016

Trampolin eller kvicksand?

Sjukskrivningarna bland tjänstemän i Sverige ökar. Frågorna är många för den som drabbas: vad händer när man blir sjukskriven? Finns det faktorer som påverkar OM man blir sjukskriven? Hur tar man sig tillbaka?

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund